Már a szülői háznál keresik az eltűnt kisfiút

Vágólapra másolva!
Már szülei házánál is keresik azt a kétéves kisfiút, aki édesanyjának elmondása szerint a Margiszigetről tűnt el. A rendőrség szerint ellentmondó volt az anya vallomása, ezért vizsgálták át a családi házat, és annak környezetét hullakereső kutyákkal.
Vágólapra másolva!

A BRFK sajtóosztálya az [origo] kérdésre pénteken megerősítette a Blikk információját, miszerint csütörtökön már a szülei házánál is keresik az állítólag Margitszigetről eltűnt kétéves kisfiút. Ellentmondások voltak az édesanya vallomásában, ezért terjesztettük ki a nyomozást a lakóterületükre is - mondta Kormos Endre sajtóreferens. Ez eddig a pillanatig nem vezetett eredményre - tette hozzá.

Csütörtökön tartottak helyszíni szemlét a család monorierdei házánál, ennek során kutyával vizsgálták át a kertet és a közeli erdős részt is. A kutya jelzései alapján azonban csak egy harci eb elásott tetemére bukkantak.

A rendőrség egyelőre továbbra is eltűnésként kezeli, így közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet. A kétéves kisfiú, Dominik édesapja szintén nem került még elő.

A gyerek édesanyja augusztus elején jelentette be fia eltűnését. Elmondása szerint a Duna-parton üldögéltek, amikor Dominik elindult a víz felé. A nő azt mondta, utána indult, de megcsúszott, elesett és néhány percre elvesztette az eszméletét. Amikor magához tért, a kisfia már eltűnt - hangzott a nő beszámolója. A helyszínt hiába fésülték át a rendőrök, a katasztrófavédelem búvárai és a vízirendőrök motorcsónakosai, ezért a keresést itt végül felfüggesztették.