Megszüntették a nyomozást Kármán Irén fia ügyében

Vágólapra másolva!
Megszüntette az ügyészség a nyomozást Kármán Irén újságírónő fia állítólagos kényszervallatásának ügyében - adta hírül a Magyar Televízió Híradója pénteken.
Vágólapra másolva!

A nyomozás azért indult, mert az újságírónő azt állította: fiát veréssel fenyegették a rendőrök, amikor anyja bántalmazásáról kérdezték. A hírműsorban azt mondták, az ügyészség szerint a három órán át tartó kihallgatáson semmi olyan nem hangzott el, amit a fiú fenyegetésnek érezhetett volna.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség június végén rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert az elrabolt és bántalmazott újságírónő, Kármán Irén fiát állítólag atrocitások érték a kihallgatásán.

Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője korábban azt mondta, a Nemzeti Nyomozó Iroda átiratot küldött az ügyészségnek arról, hogy Kármán Irén, valamint szerzőtársa, Labancz Ferenc egykori rendőrségi nyomozó olyan kijelentéseket tettek a sajtóban, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a rendőrség meg nem engedett módon hallgatta ki az újságírónő 16 éves fiát.