Megerőszakoltak egy debreceni egyetemistát

Vágólapra másolva!
Megerőszakoltak egy 21 éves miskolci egyetemista lányt Debrecenben. A fiatal egyetemista a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.
Vágólapra másolva!

Az eset még június 12-én este tíz óra körül történt Debrecenben a Nagyerdőben, amikor a Móricz Zsigmond körúton az egyetemista kollégiumi szálláshelyére tartott. Egy számára ismeretlen férfi a karjánál fogva bevonszolta a lányt az út menti erdőbe, bántalmazta, ököllel fejbe ütötte, nadrágját, alsóneműjét lehúzta, majd közösülésre kényszerítette.

A debreceni rendőrkapitányság erőszakos közösülés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, s egy 37-38 éves, körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, széles vállú, kerek arcú, rövid barna hajú férfit keres.

A sötét színű nadrágot és rövid ujjú pólót viselő, a nyakában közepes vastagságú, hosszabb láncot hordó férfi felkutatásához kérik a lakosság segítségét - közölte Juhászné Kiss Katalin rendőr százados, a rendőrkapitányság hivatalvezetője.