Meghalt Toller László sofőrje

Vágólapra másolva!
Meghalt pénteken Toller László pécsi polgármester sofőrje, aki a politikussal együtt szenvedett súlyos autóbalesetet június 19-én. Toller állapota továbbra is stabil.
Vágólapra másolva!

Meghalt pénteken Szőke János, Toller László országgyűlési képviselő sofőrje Pécsett - közölte Pánics Görgy, a polgármesteri hivatal sajtóreferense. A 71 évesen elhunyt férfit a pécsi polgármesteri hivatal saját halottjának tekinti.

A politikus és sofőrje június 19-én szenvedett autóbalesetet a 61-es úton, Tamási és Dombóvár között. Gépkocsijukat egy, egyszerre két teherautót szabálytalanul előző autó szorította le az útról. A pécsi polgármestert szállító, szolgálati gépkocsi sofőrje megpróbált kitérni, eközben azonban leszorult az útpadkára, amely megdobta a járművet. A pécsi polgármester és sofőrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A politikus sofőrjét az ütközést követően újraélesztették, a férfit a pécsi baleseti és kézsebészeti klinika intenzív osztályán ápolták. A pécsi polgármestert kezelő orvos szerint Toller László állapota a baleset óta stabil, de valószínűleg tartós kórházi kezelésre szorul.

[origo]/MTI