Kreatív igazgató lett Rogán

Vágólapra másolva!
A Fidesz napi politikai ügyekben folyó kommunikációját irányítja ezentúl Rogán Antal. Az Orbán Viktor kabinetfőnökének posztját tavaly elutasító politikus most kreatív igazgató lett - írja a Népszabadság.
Vágólapra másolva!

Kreatív igazgatóként nyújt segítséget a Fidesz-kommunikációjához Rogán Antal - írja a Népszabadság. A politikus - aki tavaly még visszautasította, hogy Orbán kabinetfőnöke legyen - dönt most arról, hogy mit exponáljanak és milyen formában reagáljanak a napi politikai ügyekben. Rogán ezzel a Navracsics Tibor elnöki kabinetfőnök - aki jelenleg a 2006-os kormányzati szerepvállalásra való felkészülést koordinálja - vezette kommunikációs stáb tagja lett, és rendszeresen konzultál Orbánnal is.

Rogán tavaly nem vállalt szerepet a Fidesz átalakításában, ám idén tavasszal visszatért, csúcstartó volt a nemzeti petíciós aláírásgyűjtésben, több fórumon is szót emelt a "kakaóbiztos" számítógépek, a kormányválság, a költségvetési hiány és Csillebérc ügyében. Meghívottként többször is részt vett a Fidesz-elnökség ülésein, és Orbán Viktorral, Pokorni Zoltánnal, Áder Jánossal közös sajtótájékoztatón is szerepelt. A Népszabadság szerint Rogán irányíthatja majd a Fidesz-kampányt a Sopronban és Szécsényben tartandó időközi választásokon.