Elhagyhatta az intenzív osztályt Stohl

Vágólapra másolva!
Több mint két héttel autóbalesete után elhagyhatta az intenzív osztályt Stohl András. Az orvosok szerint a színész-műsorvezető csak őszre épül fel teljesen.
Vágólapra másolva!

Több mint két hét után hagyhatta el az Országos Baleseti Sebészeti Intézet intenzív osztályát Stohl András. A színész-műsorvezetőt most is a kórházban ápolják, de másik osztályon, külön szobában. Az orvosok szerint a Stohl csak őszre épül fel teljesen.

Stohl András július 6-án szenvedett súlyos autóbalesetet; gépkocsijával lesodródott az országútról, felborult, és többször megpördült. A színész-műsorvezetőt súlyos, de nem életveszélyes borda- és tüdősérülésekkel szállították kórházba. A véréből vett minta alapján korábban megállapították, hogy a színész ittas volt a baleset idején.

Stohl a Blikknek adott interjúban elmondta: a balesetről, és az elmúlt két hétről - ameddig altatták - nincsenek emlékei. Jelenleg már gyógytornász foglalkozik vele, sétálgathat a folyosón, a kórházi szobában pedig elsősorban olvasással foglalja el magát. Gyermekei a napokban látogatják majd meg először.