Csak őszre épülhet fel Stohl András

Vágólapra másolva!
Továbbra sincs látványos változás Stohl András állapotában, aki két hete szenvedett súlyos autóbalesetet. A színész-műsorvezető az intenzív osztályon gyógyul, az orvosok szerint lendületesebb javulás egy-másfél hónap múlva várható.
Vágólapra másolva!

Lassan javul Stohl András állapota, aki több mint két héttel ezelőtt került az Országos Traumatológiai Intézetbe súlyos, de nem életveszélyes borda- és tüdősérülésekkel, miután autójával lesodródott az országútról, felborult, és többször megpördült.

Schiwert-Takács László, az RTL Klub reggeli műsorának főszerkesztője az [origo]-nak elmondta, hogy Stohl Andrással egyelőre nem tudott beszélni, mert a színész-műsorvezető a nap nagy részét a nyugtatók, fájdalomcsillapítók hatására továbbra is végigalussza.

Stohl Andrást csak a családja látogathatja a kórházban, felesége, Éva a napokban arról számolt be Schiwert-Takács Lászlónak, hogy férje nagyon lassan gyógyul. Az orvosok szerint ez természetes, a nehéz kezdeti szakasz után egy-másfél hónap után várható látványosabb javulás.

A baleset körülményeit a dunakeszi rendőrkapitányság vizsgálja. Williams Carl rendőr főhadnagy, a közlekedési osztály helyettes vezetője elmondta, hogy műszaki szakértő megbízása előtt mindig megkérdezik a sofőrtől: észlelt-e bármilyen műszaki hibát, rendellenességet.

Erre azért van szükség, mert lehet, hogy a vezető elismeri, hogy hibázott, ebben az esetben nem kell kifizetni a több százezer forintos szakértői díjat. Jelen esetben a gépkocsivezető nyilatkozatára még várni kell - mondta a főhadnagy - az ügyben addig nem tudnak előrelépni. A véréből vett minta alapján korábban megállapították, hogy a színész ittas volt a baleset idején. Stohl - a Blikk korábbi információi szerint - 160-nal ment a balesetkor.