Tóbiás lehet Baja utóda az MSZP-ben

Vágólapra másolva!
Várhatóan Tóbiás József, országgyűlési képviselő váltja Baja Ferencet az MSZP pártigazgatói posztján - tudta meg az [origo]. A tisztségről a szocialista párt csütörtöki elnökségi ülésén szavaznak az elnökségi tagok.
Vágólapra másolva!

Nagy valószínűség szerint Tóbiás József váltja Baja Ferencet az MSZP pártigazgatói posztján - értesült az [origo]. A tisztségről a szocialista párt csütörtöki elnökségi ülésén szavaznak az elnökségi tagok. Baja Ferenc már korábban bejelentette, hogy nem kívánja folytatni pártigazgatói munkáját, hiszen a Miniszterelnöki Hivatalban politikai államtitkár lett.

Tóbiás József lehet a legfiatalabb vezető szocialista pártfunkcionárius, amennyiben rá esik az elnökség választása. Tóbiás megerősítette az [origo]-nak, hogy felmerült a neve a poszton.

Az új pártigazgató fogja a szocialista pártot felkészíteni az őszi önkormányzati választásokra, és végigvinni a párton belüli reformot. Ezzel kapcsolatban Tóbiás azt mondta, hogy informatikai reformról és a civil szervezetekkel való szorosabb kapcsolatról van szó. A pártigazgató feladata továbbá az aktivistákkal való kapcsolattartás, ami ebben az évben kiteljesedett - mondta Tóbiás József.