A magyar családok továbbra is számíthatnak a Lidl akcióira

Fotó: ANDOR BUJDOSO
Vágólapra másolva!
A vállalat a jövőben is azon dolgozik, hogy jó árakat és kiváló minőségű termékeket biztosítson az üzletekbe betérő vásárlóinak.
Vágólapra másolva!

Ahogy már széles körben ismertté vált, a Lidl folyamatosan figyelemmel kíséri a fogyasztói igényeket és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jó árak mellett kiváló minőségű termékeket biztosít vásárlóinak. Ez idén sem lesz másként; mutatjuk a részleteket.

A vállalat immár egy éve indította útjára árcsökkentési programját, amely ma már – a legutóbb a tartós árcsökkentési programba bekerült termékekkel együtt – közel hétszáz, különböző árucikket számlál, ráadásul február 9-től egyes frisshús termékek is tartósan olcsóbban érhetőek el a boltok kínálatában. Az akcióban érintett termékek esetében akár 13%-os árcsökkenés is megfigyelhető. Az 1 kg-os kiszerelésű friss, egész kacsáért 1799 forintot kell fizetni (ez 200 forint megtakarítást jelent), de a hasonló tömegű sertésoldalas ára is olcsóbb; csupán 2499 Ft, sőt a friss sertéstarjáért sem kell többet fizetni, mint 2799 Ft.

 

A Lidl elkötelezett az iránt, hogy vásárlóinak minél kedvezőbb árakat, változó akciókat és kedvezményeket biztosítson, ami jelentős megtakarítást jelenthet a különösen árérzékeny vásárlók számára. Mivel a magyar lakosság mintegy ötöde 65 év feletti, ezért az áruházlánc tavalyi, nagy sikerű akciója után most ismét szeretne nekik többet adni, hogy tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat. Így február 15-21. között a 65 év felettiek minden teljes árú friss zöldséghez és gyümölcshöz, valamint hűtött húskészítményhez 10%-kal olcsóbban juthatnak hozzá.
 

 


A Lidl továbbra is törekszik arra, hogy a lehető legjobb árakat biztosítsa vásárlói számára. Az áruházlánc a hatályos rendeletben előírt kötelező akciók esetében is rendre többet ad vásárlóinak: a kedvezmények mértéke számos esetben akár az 50%-ot is elérheti, erre pedig a jövőben is számítani lehet. Hazánk piacvezető áruházlánca számos eszközzel igyekszik segíteni a háztartásokat kiadásaik optimalizálásban. A széles, kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú kínálat mellett ugyanis digitális hűségprogramjával, a Lidl Plusszal további 10-12 darab extra kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket is kínál fogyasztói számára. 

 

Ebben az évben is folytatódnak hazánk piacvezető áruházláncának népszerű akciói; mint a „Szuper hétvégi akciók!” és a „Minden péntek halpéntek” is. Míg az előbbi keretében a nevében is szereplő napokon extra kedvezménnyel válogathatunk az élelmiszer és nem élelmiszer jellegű termékek széles kínálatából, addig a friss halárut péntekenként 15%-os kedvezménnyel kínálja a Lidl. Ráadásul a Lidl Plusszal további kedvezmény is kapható, így az applikációt használók péntekenként a friss halárukat 25% kedvezménnyel vásárolhatják meg.

További információ itt.