Klapp.hu néven indított társkeresőt az Origo Zrt.

Vágólapra másolva!
A komoly kapcsolatot keresőket megcélozó szolgáltatás október 24-én indult, eddig 25 ezren regisztráltak. Mi a különbség az Klapp.hu és egyéb társkeresők között?
Vágólapra másolva!

Kovács Gergely, az Origo Termék és Üzletfejlesztési vezetője szerint az, hogy csak aktív közösségi profillal lehet regisztrálni az oldalra. "a Klapp.hu az Origo első olyan projektje, mely az iWiW infrastruktúrájára, adatbázisára épít. Az internet kezdetekor mindenki becenevek mögé bújt. A közösségi oldalak újdonsága, hogy az emberek őszintén felvállalták személyazonosságukat. Azt várjuk attól, hogy a Klapp.hu társtalálóra csak aktív közösségi profillal lehet regisztrálni, hogy felhasználóink is vállalják magukat. Ezért a Klapp.hu a komoly kapcsolatot keresőket célozza meg."

A találatok pontossága érdekében a Zanzásítót veti be az oldal. Az intelligens szolgáltatás segítségével a felhasználó néhány kattintással megadhatja főbb tulajdonságait, akár azt, hogy szeretne-e gyereket, vagy például milyen filmeket nézne együtt szívesen a leendő párjával. Ez alapján az adatlapon száraz adatsorok helyett kerek mondatokban megfogalmazott jellemzés lesz olvasható, és válaszok alapján a Klapp.hu finomhangolja a keresési találatokat. "Első körben olyan embereket dob ki találatnak, akik több szinten is megfelelnek az elvárásainknak, feltéve, ha vesszük a bátorságot, és válaszolunk a legrázósabb kérdésekre is" - nyilatkozta Munkácsy Gábor, a Klapp.hu termékmenedzsere. További újdonság, hogy nemcsak magunknak, de kiszemeltünknek is vásárolhatunk kedvességből funkciókat.

Az indulás után egy héttel 25 ezer a regisztráltak száma, napi 30 ezer egyedi felhasználó látogatja az oldalt, és 50-50 százalékban képviselik magukat a nők és a férfiak, ezért mindenkinek adott a lehetőség arra, hogy megtalálja a párját.