Otthonszépítő hitel a K&H Banktól

Vágólapra másolva!
Gyorsan felvehető, jövedelemigazolás nélkül igényelhető 250 ezer és 1,5 millió forint közötti nagyságú, ingatlan fedezete mellett nyújtott szabad felhasználású hitelt kínál a K&H Bank. Az alkalmazottak és vállalkozók által egyaránt felvehető kölcsönt a pénzintézet különösen lakásfelújításra és berendezéshez ajánlja.
Vágólapra másolva!

A K&H otthonszépítő hitelhez egyszerűsített igényléssel, akár két hét alatt, jövedelemigazolás és közüzemi számla nélkül, csupán a munkaviszony igazolásával hozzá lehet jutni. Az ingatlanfedezet mellett igényelhető hitelt értékbecslés és külön közjegyzői okirat nélkül, 250 ezer és1,5 millió forint közötti értékben vagy ennek megfelelő svájci frankban, illetve euróban lehet kérni.

A hitel futamideje legalább 24, legfeljebb 120 hónap, melyet az ügyfél havi törlesztőrészletekkel egyenlít ki. A hitel kamata változó, forint alapú hitel esetén évi 9,9 százalék, euró alapú hitel esetén 5,9 százalék, svájci frank alapú hitelnél 4,0 százalék. A hitel kezelési költsége évi 3 százalék. Attól az ügyféltől, aki munkabérét K&H-bankszámlára utaltatja, a pénzintézet feleakkora, évi 1,5 százalék kezelési költséget kér.

A hitelt magyarországi lakcímen bejelentett, 18 és 65 év közötti magyar állampolgárok igényelhetik. Lakossági ügyfélnél fontos az alkalmazotti és minimum 6 hónapos, határozatlan munkaidejű vagy a kérelem benyújtásakor még minimum 2 évre szóló határozott idejű munkaviszony igazolása.

A hitelt egyéni vállalkozó vagy olyan vállalkozás egyik tulajdonosa is igényelheti, amely legalább 18 hónapja folyamatosan működik. A hitelt kérelmezőnek minden esetben elérhetőséget kell biztosítania vezetékes vagy mobiltelefonszám megadásával, emellett igazolnia kell bármely hazai pénzintézetnél vezetett lakossági folyószámlára érkező rendszeres jóváírást.