Vágólapra másolva!
A Gershoj Energia Kft. dán tulajdonú, Magyarországon létrehozott vállalkozás. A cég által forgalmazott napkollektorokkal fagymentes időszakban ki lehet váltani a meleg víz előállítására használt bojlereket.
Vágólapra másolva!

A Gershoj Energia megalakításának hátterében a zöld energia fontosságának és a klímaváltozás mérséklésének gondolata áll, amely szempontok egyre gyakrabban kerülnek előtérbe mindennapi életünkben.

A társaság jelenleg napkollektoros vízmelegítők magyarországi forgalmazásával foglalkozik. Célcsoportja azok a vásárlók, akik érdeklődnek a napenergia azonnali előnyei iránt, és ezt egyszerűen összeállítható, költségtakarékos napkollektor üzemeltetésével szeretnék kihasználni.

A cég szerint e termék választása fontos lépés környezetünk tényleges megvédése érdekében. A Gershoj Energia abban bízik, hogy részese tud lenni a zöldenergia hasznosítására való törekvéseknek, hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy vásárlóik egyre inkább felelősek legyenek környezetükért.

Erre példa a G12 napkollektor, amely fagymentes időszakban (áprilistól októberig) kiválthatja a meleg víz előállítására használt bojlereket. Az áram- és gázfogyasztás csökkentésével a vállalat hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb energiát kelljen előállítani a a környezetterhelő erőművekben. A napkollektor vákuumos termoszifonrendszere a meleg és hideg víz természetes körforgásán alapul. Karbantartást nem igényel; nem tartozik hozzá szivattyú, nem használ elektromos áramot és kevés a mechanikus része.