Vágólapra másolva!
Szerdán és csütörtökön többnyire napos időben lesz részünk, és az átlagosnál melegebb időre számíthatunk. Pénteken egy gyenge hidegfront következtében csapadékosabbra fordul időjárásunk, és mérséklődik a nappali felmelegedés.
Vágólapra másolva!

A Meteo Klinika tájékoztatása szerint az elkövetkező napokban gyenge fronthatások terhelhetik meg szervezetünket, emellett a megélénkülő, olykor megerősödő szél is okozhat kellemetlenségeket az arra érzékenyeknek.

Szerdán gyenge melegfronti hatás érvényesül. Északon, északkeleten reggel még előfordulhat eső, zápor, később azonban a felszakadozó felhőzetben több órára kisüt a nap. A megélénkülő délnyugati szélben a nappali felmelegedés is erősödik. A fokozottan érzékenyek a néhány fokkal melegebb időben kissé fáradékonyabbnak érezhetik magukat, a vérnyomásuk csökkenhet. A közlekedőket északon még találkozhatnak vizes útszakaszokkal, és reggel ködfoltok csökkenthetik a látástávolságot. A melegebb időben a reflexek lassulhatnak. A légszennyezettség közepes szintű, és kissé növekszik.

Csütörtökön is gyenge melegfronti hatás várható. Napos, az átlagosnál jóval melegebb időre készülhetünk. Az élénk szél fejfájást okozhat az arra érzékenyeknek. A meleg időben lassulhatnak a reflexek, csökkenhet a vérnyomás, ingerlékenyebbek lehetünk. A közlekedőket kedvező feltételek várják az utakon.

Pénteken gyenge hidegfront érezteti hatását. Elszórtan eső, zápor, helyenként zivatar is kialakul. Élénk, helyenként erős lesz a légmozgás, az arra érzékenyek szédülést, fejfájást tapasztalhatnak. A front érkeztével ízületi és izomfájdalmak jelentkezhetnek, a szívverés gyorsulhat.