Egy igazi lakosztály van ezen a repülőn

Vágólapra másolva!
Az Etihad légitársaság A380-as utasszállító repülőgépének The Residence kabinja egy 5.000 fontos (2 millió forintos) hotelbeli luxuslakosztálynak felel meg, saját privát társalgója, zuhanyzója és kétszemélyes ágya is van. Annyira exkluzív, hogy csupán egyetlen ilyen kabin van a fedélzeten, ez az A1-es "ülés", és a felső szint legelején található.
Vágólapra másolva!

Az Etihad légitársaság A380-as repülőjének The Residence kabinja egy minimum ötcsillagos szállodai lakosztály, ami saját társalgóval, zuhanyzóval, WC-vel,  valamint egy külön hálószobával és franciaággyal rendelkezik. 

image

A Residence - amelyet a londoni székhelyű Acumen Design Associates tervezett - az Etihad légitársaság A380-as utasszállító repülőgépének 1A ülése, és a legfelső fedélzet legelején található. 

image

Felszállás előtt egy stewardess vezeti körbe az utast a kabinban, és elmagyarázza, hogy mit hogyan kell használni. Azt is megmutatja, hogyan működik a privát társalgóban a hatalmas, kétszemélyes kanapéval szembeni házimozi rendszer. Az itteni kanapé mindkét oldala hátradönthető, a szemben lévő puffok gombnyomásra ki-be csúsznak. 

image

A Residence kétágyas hálószobája egy válaszfalnak megfelelő ajtóval zárható be. A luxuspárnákkal és vánkossal kiegészített ágy a bal oldali falhoz simul, és akár két személy is kényelmesen elfér rajta. A pihentető alváshoz fekete pizsamát is adnak. 

image

Az egyszemélyes fürdőszobában a zuhanykabinhoz Acqua di Parma piperecikkek is járnak hozzá. Ebben van négy fertőtlenítő törlőkendő, egy fertőtlenítő gél, ajakbalzsam, egy kölni, testápoló, egy szemmaszk, repülős zokni, valamint fogkefe és fogkrém is. 

A rezidencia két ablakán két redőny található - az egyik a napfényt szűri, a másik pedig elzárja -, amelyeket az alattuk lévő nyíl alakú gombokkal lehet működtetni. A kabinban rengeteg helyet biztosítottak a különféle cuccok tárolására, és még egy mini szekrény is van a kabátoknak. 

Forrás: Daily Mail