Élő Barbivá műtette magát a gigantikus mellű szőkeség - fotók

Vágólapra másolva!
Több millió forintot költött mell-fenék-és arcműtétekre egy olasz OnlyFans modell, ám még mindig úgy érzi, messze van az ideálistól. Az élő Barbie-nak becézett nő jelenleg vékonyabb derékra vágyik, amihez egy veszélyes műtét szükséges. Emellett fontolgat egy sokadik mell-illetve fenéknövelő beavatkozást is.
Vágólapra másolva!

A Sweet Barbie Doll azaz Édes Barbie baba néven ismert olasz modell, Ashley Kimberly Khloe Skönhet eddig 

több millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy tökéletes mása legyen az ikonikus babának, azonban még mindig nem elégedett az eredménnyel.

 

image

A 27 éves nő eddig 

3 mellműtétet, három orrformáló műtétet, egy fenékműtétet, ajak-és arcfeltöltést, botoxkezelést, és egyéb kisebb beavatkozásokat tudhat maga mögött eddig.

Újabban pedig el akarja távolíttatni az alsó bordáit az extra vékony derék elérése érdekében. Alshley első mellműtétjét 18 éves korában kapta születésnapi ajándék gyanánt, ugyanis túl kicsinek és laposnak találta őket. Úgy érzi, a műtét óta nagyobb az önbizalma, ami szerinte hozzájárult a siker és a hírnév eléréséhez, bár jelenleg azon töri a fejét, hogy még ennél is nagyobb és kerekebb melleket, illetve feneket csináltat magának. Ám az elsődleges célja jelenleg a darázsderék.

image

Ashley maga is tudja, hogy 

a bordaeltávolító műtét bonyolult és veszélyes eljárás, mivel a bordák közel vannak a létfontosságú szervekhez. A nem szakszerű eltávolítás során pedig ezek súlyosan meg is sérülhetnek.

 A nő azonban mégis ragaszkodik hozzá.

image

Nem vagyok benne biztos, hogy valaha is eljön-e az idő, amikor úgy érzem, hogy a testem pontosan olyan, mint amire vágyom, de úgy érzem, minden eljárás egy lépéssel közelebb visz a kívánt eredményhez. Klasszikus homokóra formára vágyom, hatalmas mellekkel és fenékkel, mindehhez pedig apró derékkal

- tette hozzá a sokak által csak élő Barbie-ként emlegetett Ashley.

image

Azonban nem akar csupán a plasztikai műtétekre hagyatkozni, ő maga is mindent megtesz a minél formásabb alak érdekében. Ehhez szigorú étrendet és edzéstervet követ. Hetente négyszer keményen tornázik, és kiegyensúlyozott diétát tart.

image

Ashley azt állítja, arról álmodik, hogy egy nap talál egy okos, és csupa szív férfit, akivel családot alapít. 

Forrás: DailyStar