A Melrose Place sztárja piacra dobta otthonát

Television TSDMEPL EC017
MELROSE PLACE, (Back Row, L-R), Marcia Cross, Laura Leighton, Josie Bissett, Daphne Zuniga, Courtney Thorne-Smith. (Front, L-R:), Andrew Shue, Doug Savant, Jack Wagner, Grant Show, Heather Locklear, Thomas Calabro. Year 4, 1995-1996.
Vágólapra másolva!
Piacra dobta Kalifornióában, Marina Del Rey-ben található ingatlanát Grant Show. A színész Jake Hanson-t alakította az 1990-es évek sikeres sorozatában, a Melrose Place-ben.
Vágólapra másolva!

A hollywoodi sztár 2013-ban vásárolta meg a házat, és sokáig bérbe adta, mielőtt az eladás mellett döntött. Először 2022-ben bukant fel az épület a kínálatban, akkor 2,5 millió dollárért. Most kevesebbért, 1,988 millió dollár az irányára.

Az ingatlant most telekként hirdetik azzal a szöveggel, hogy egyszer az életben adódik olyan lehetőség, hogy valaki egy kivételesen jó adottságú telekre felépítse álmai tengerparti otthonát.

Valóban, az ingatlant kész építési tervekkel árulják, melyeket a SUBU építésziroda díjnyertes tervezője készíett. Ha a telekre új ingatlant építenek a régi helyett, akkor abban három hálószoba, egy vendégszoba, valamint három beállóhely a garázsban kaphat helyet.

A hirdetés szövege annyiban valóban nem túlzó, hogy a Melrose Place sztárjának ingatlana kivételesen jó lokációval rendelkezik. Pár perc sétára tőle boltok, éttermek, galériák érhetők el, és persze a tengerpart.

Saját "tengerparti menedékhely" lehet azon egy új épület mindennel, amit csak Santa Monica kínálni tud, ajánlják a hirdetésben.

Show színészi karrierje egyébként a Melrose Place után is folytatódott.

Az egykor nagyon népszerű sorozat szereplői közül azonban nem mindenkinek alakult szerencsésen az élete a későbbiekben. Van, aki meghalt közülük, többen pedig eltűntek a képernyőről. Persze olyanok is voltak, aki később is a rivaldafényben maradt, mint például Heather Locklear.