Eladó Derek Jeter Trump World Towerbeli exkluzív penthouse lakása

Derek Jeter, baseball játékos, USA,  New York Yankees
Derek Jeter, a New York Yankees egykori baseballjátékosa
Vágólapra másolva!
16,5 millió dollárért eladóvá vált Derek Jeter, a New York Yankees volt profi baseball-játékosának egykori penthouse lakása, ami a Trump World Towerben található. 
Vágólapra másolva!

Hosszú pályafutása során Derek Jeter ötszörös World Series-bajnok volt, és öt Gold Glove-díjat, öt Silver Slugger-díjat nyert, valamint 14 All-Star-válogatottsága volt. A baseballtól 2014-ben vonult vissza, és tavalyig az MLB-ben szereplő Miami Marlins résztulajdonosa volt.

A sportoló 500 négyzetméteres lakása a Trump márkájú társasházi lakóépületben található New York Cityben, a Turtle Bay negyedben, Manhattan belvárosában, mindössze 35 percre a Yankee Stadiontól.

A lélegzetelállító penthouse tele van a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, ezeken keresztül csodaszép a kilátás a város számos ikonikus látnivalójára, az Empire State Building-re, a One World Trade Center-re és a Chrysler Building-re.

A 49 éves Jeter több mint egy évtizeden át volt a penthouse tulajdonosa, 2001-ben 12,72 millió dollárt fizetett érte, majd 2012-ben 15,5 millió dollárért adta el a jelenlegi tulajdonosnak, egy.

A négy hálószobás teljesen átalakított ingatlanban nyitott terű nappali, szórakoztató és étkező részleg is található. Van továbbá egy külön étkezős konyha két különálló italhűtővel és központi konyhaszigettel.

Az Origo bemutatta David Sullivan, a West Ham United Football Club angol futballcsapat elnökének eladóvá vált pazar ingatlanát is. Eadóvá vált továbbá a Manchester United volt menedzserének otthona is.

Forrás:Mansion Global