Óriási bejelentést tett az Aldi, olcsóbb lesz egy egyik legnépszerűbb karácsonyi fogás

Az Aldiból akartak elrabolni egy kisgyereket, hétéves testvére mentette meg
Miskolcon nyitja meg legújabb áruházát az Aldi
Vágólapra másolva!
Az Aldi Magyarország rendkívüli bejelentést tett a karácsony egyik legnépszerűbb élelmiszerére vonatkozóan, ami számos formában kerül a magyar családok asztalára az ünnepek alatt: az áruházlánc december 21-e és 24-e között akár 30 százalékot is elérő kedvezménnyel kínálja a legtöbb friss halat.
Vágólapra másolva!

A karácsonyi halakcióban a vásárlók terméktől függően 25-30 százalékkal alacsonyabb áron juthatnak hozzá például friss norvég lazacfiléhez, az aranydurbincshoz, a tengeri sügérhez, az afrikai harcsafiléhez, az egész pisztránghoz, különböző natúr és fűszerezett lazacfiléhez, továbbá halászléhez. A sushi boksz és a szardella is 25-28-kal kedvezőbb áron érhető el a vállalat következménye szerint.

Az akció a vállalat valamennyi magyarországi üzletében egységesen, ugyanolyan mértékben érvényes – áll a tájékoztatásban. Ahogy arról az Origo beszámolt, a vállalat már korábban is jelentett be árcsökkentést egyes termékeire.

Képünk illusztráció Forrás: Borsonline.hu/Unsplash

A karácsony közeledtével különösen érdekessé válik az, hogy az Aldiban és más bolthálózatokban mikor tudják intézni a karácsonyi bevásárlást a vásárlók. Nemrég az Aldi is adott ki tájékoztatást a december 24-i nyitvatartásról. Eszerint a vállalat boltjai, csakúgy, mint a Tesco áruházai, déli 12 óráig tartanak nyitva idén december 24-én.

A vásárlóknak idén semmiképp nem szabad rutinból bevásárolni indulniuk, különösen, ha még szenteste napján, december 24-én szeretnének egyes árukat vagy élelmiszert beszerezni az ünnepi étkezésekhez. Idén több boltlánc is zárva tartja üzleteit azon a napon, például a Lidl és a Rossmann, illetve a Penny is.