Elkelt Rihanna káprázatos londoni otthona

Hamilton és Rihanna 2015-ben kezdtek randizni. Barbadoson és New Yorkban látták őket flörtölni
Vágólapra másolva!
27,5 millió fontért (12 milliárd forintért) kelt el az az előkelő londoni kastély, amit a milliárdos popsztár Rihanna havi 18 ezer fontért (8 millió forintért) bérelt, amíg a brit fővárosban élt.
Vágólapra másolva!

Az A listás híresség két és fél évig lakott ebben a pazar ingatlanban, és annyira szerette, hogy a saját Facebook és Instagram oldalain is többször bemutatta, mielőtt 2020-ban kiköltözött onnan.

A képen Rihanna énekesnő látható Forrás: ririgalbadd/Instagram

A teljesen felújított és modernizált, 585 négyzetméteres nyolc hálószobás otthon St. John's Woodban található, a Regent's Parktól északra fekvő, előkelő környéken, ami tele van sorházakkal és luxusvillákkal.

A házban számos fogadó- és családi szoba van, valamint hivatalos és alkalmi étkező, dolgozószoba, családi konyha és edzőszoba is található. A teraszon és a hatalmas hátsó kertben rengeteg lehetőség kínálkozik a szabadtéri kikapcsolódásra.

A házat hirdető ingatlanügynök szerint már megvan az engedély az épület 1486 négyzetméterig történő kibővítésére is, ami majdnem megháromszorozza a belső teret, és lehetővé teszi, hogy kiegészítsék azt akár egy pincével, akár egy hatalmas medencével.

A háznak azonban nem Rihanna volt az egyetlen híres lakója. Az ötemeletes kúria eredetileg Daniel Francis gyémántmágnás otthona volt.

Forrás: MansionGlobal