Budapest első optikai palotája

Vágólapra másolva!
A Szombathelyi Trend Optika Palace üzletének megnyitása után 6 évvel egy újabb palotával bővült a Trend Optika csoport, a csúcstechnológiával felszerelt szemészeti szakrendelés új dimenziójába vezető impozáns kapuit megnyitva.  Budapest ékszerdoboza, a belváros szívében, a főváros legimpozánsabb utcájában, a Fashion Streeten megnyílt az igazi luxust képviselő az első optikai palota a Trend Optika Palace. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Trend Optika

A TREND OPTIKA legújabb szalonjában számtalan világmárka képviselteti magát, mindazonáltal olyan neves brandek ikonikus modelljei is helyet kaptak, melyek hazánkban kevésbé ismertek.

Forrás: Trend Optika

Az üzlet olyan, akár egy optik boutiq, azon túl ugyanis, hogy kiemelkedő figyelem összpontosul látásunk egészségére, a szemüvegkeretek trendben betöltött elvitathatatlan szerepe is nagy hangsúlyt fektetnek. A divatvilágban elhíresült luxusmárkák legújabb napszemüvegei és szemüvegkeretei sorakoznak az ízléses vitrinekben. A Cartier, Gucci, Chopard Vogue, Dolge Gabbana, Prada, Emporio Armani, Giorgio Armani, Tommy Hilfiger, Versace, Bvlgari, Christian Dior, Jimmy Choo, Fendi, Boss, Ray-Ban Max Mara, Marc Jacobs, Tiffany, Michael Kors, Persol, és az Oakley márkái mind helyet kaptak.

Forrás: Trend Optika

Látogasson el a TREND OPTIKA CSOPORT legújabb üzletébe, a budapesti Fashion Streeten található TREND OPTIKA PALACE-ba, ahol a világmárkák mellett a tekinteté a főszerep!

Ajándékozzon éles látást magának és szeretteinek karácsonyra! Lepje meg a legújabb prémium és luxus napszemüvegekkel családját!

Forrás: Trend Optika

Ahogy a Trend Optika szalonjaiban már ismert, az új Palace-ba, a Fashion Streeten is a legkorszerűbben felszerelt szemészeti szakrendelőt találhatjuk, ahol diplomás optometrista kontaktológusok és látszerész mesterek garantálják a magas színvonalú szakellátást.

Itt az idő egy kis luxussal kényeztetni szemünket!

Jelentkezzen be luxus szemvizsgálatra!