Dollármilliomos sztár dolgozik egy szupermarketben

Bitcoin ATM, automata, Walmart bitcoin, illusztráció
HALLANDALE BEACH, FLORIDA - MAY 18: People wearing protective masks walk from a Walmart store on May 18, 2021 in Hallandale Beach, Florida. Walmart announced that customers who are fully vaccinated against Covid-19 will not need to wear a mask in its stores, unless one is required by state or local laws. The announcement came after the Centers for Disease Control and Prevention said that fully vaccinated people do not need to wear a mask or stay 6 feet apart from others in most cases, whether indoors or outdoors. Joe Raedle/Getty Images/AFP (Photo by JOE RAEDLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy TikTok sztár, akinek a becslések szerint több millió dollár a vagyona, beállt az egyik népszerű amerikai szupermaket kasszájába dolgozni. Ezzel az volt a célja, hogy reklámozza az új popcornját. Sokak szerint azonban ezzel kigúnyolta az ottdolgozókat.  
Vágólapra másolva!

A 19 éves Charli D'Amelio büszkélkedhet a TikTok legnépszerűbb nőjének áhított címével, hiszen elképesztő 156 millió követője van a platformon. A Z generációs tánckirálynő mindössze két éve lett híres.

Az influenszer családjának még saját tévéműsora is volt a Hulu csatornán: The D'Amelio Show. Most azonban ahelyett, hogy szuper táncmozdulataival képráztatná el rajongóit, azzal keltett nagy feltűnést, hogy megjelent az egyik amerikai szupermarketláncban, a Walmartban, ahol felöltötte a formaruhát és beállt a pénztárba dolgozni.

A közösségi média sztárja, aki TikTok posztonként legalább 82.000 fontot (36 millió forintot) keres, nem szívjóságból dolgozott a pénztárakban.

D'Amelio, akinek becsült nettó vagyona a Celebrity Net Worth szerint 30 millió dollár, azért vállalta be ezt a melót, hogy népszerűsítse új popcornját.

A Walmartos táncolásáról készült videót a lány feltette a közösségi média felületeire, ami már 80 millió megtekintésnél tart. Sokan azonban nem nézték jó szemmel az influenszer munkáját, mert azt gondolják, hogy a tini gúnyt űz a munkásokból.

A kép csak illusztráció Forrás: Getty Images via AFP/Joe Raedle

Forrás: Daily Star