Adóssága volt, most milliókat keres a szexi egykori ápolónő - képek

Vágólapra másolva!
Milliókat keres pikáns képeivel az egykori ápolónő. Korábban adósságokkal küzdött, azonban a karrierváltásnak köszönhetően megváltozott az élete. Jelenleg több ezer követője van Instagramon.
Vágólapra másolva!

Komoly pénzügyi nehézségekbe ütközött a 32 éves Laycee Steele, miután több jóindulatú daganatot találtak testében. Az egykori nővér szexi képeket kezdett el árulni az interneten, hogy összegyűjtse a műtétjére szükséges nagyobb összeget. Mindössze három hónap alatt sikerült megkeresnie a pénz felét, a fennmaradó részre pedig hitelt vett fel.

Miután felépült a műtétből, Laycee folytatta a jövedelmező új vállalkozását, amivel sikerült kifizetnie a 90 ezer dolláros adósságát.

Az amerikai Iowából származó modell mostanra 2 millió dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet, valamint 16 ezer Instagram-követőjével osztja meg legújabb pikáns képeit.

Korábban ápolónőként 60 ezer dollárt keresett évente.

Laycee Steele elmondta: „Soha nem gondoltam volna, hogy így fogok élni, mint most. Szeretem a pénzemet különleges élményekre költeni, nem vagyok annyira nagy híve a vásárlásnak vagy a márkás ruháknak." Hozzátette, hogy eltartott egy ideig, amíg belerázódott új foglalkozásába.

Forrás: Daily Star