Nevet vált a Vodafone Magyarországon

Daily Life In Dublin During COVID-19 Pandemic 2020 Business Finance and Industry COVID-19 Coronavirus Destination Domestic Life Dublin Dublin - Republic of Ireland EU Editorial Finance and Economy Global Business Human Interest Ireland Ireland 2020 Irish
A logo of Vodafone, seen in Grafton Street, in Dublin. On Thursday, November 26, 2020, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Már eddig is terjedtek hírek arról, hogy átkeresztelik a Vodafone Magyarországot. Most az új tulajdonos, a 4iG Nyrt. bejelentéséből kiderült, mi lesz az új név, illetve ki lesz a felelős az átmárkázásért.
Vágólapra másolva!

A 4iG Nyrt. első negyedéves beszámolójában kijelentette: jelentős átalakuláson ment keresztül a cégcsoport a Vodafone idén januári átvételekor. Utóbbi Magyarországon is konvergens távközlési szolgáltatóvá fejlődött, IT rendszerintegrátorként pedig megőrizte piacvezető pozícióját.
A tranzakció lezárását követően a vállalatcsoport egy új működési stratégiai alapköveit helyezte le, amelynek kialakításához és megvalósításához szeptember 1-jétől nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel erősíti meg a 4iG Nyrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. menedzsmentjét – írták közleményükben.

A Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. új vezérigazgatójának Bányai Tamást nevezték ki. A szakember 2023. április 12-én csatlakozott a 4iG Csoporthoz, s munkája során a Vodafone nemzetközi rendszereiről történő gyors és hatékony leválását irányította. Mindezek mellett szeptember 1-jétől Bányai Tamás a Vodafone Magyarország napi operatív tevékenységéért és eredményességéért is felel.

A 4iG Csoport a jövőben nagyobb figyelmet fordít innovációs és technológiai folyamataira, űripari és hálózati működési tevékenységére, ezért Bányai Tamás kinevezésével együtt leköszön a Vodafone Magyarország vezérigazgatói pozíciójából Blénessy László, akit a 4iG igazgatósága új feladatokkal bízott meg.

A Vodafone Magyarországon ONE néven működik tovább Forrás: NurPhoto via AFP/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak

Mint írták, a cégcsoport lakossági üzletágának transzformációjáért a 4iG Csoport B2C szegmens vezetője, Tábori Tamás felel a Vodafone Magyarország vezérigazgató-helyetteseként, valamint a DIGI ügyvezető igazgatójaként.

A 4iG csoport szintű kereskedelmi stratégiai igazgatói posztját szeptember 1-jétől Mohamed El Sayad tölti be. A szakember 2007 és 2015 között pakisztáni és dubaji távközlési szolgáltatóknál szerzett vállalatirányítási és marketing tapasztalatot. Mohamed El Sayad kiemelt feladatai

a 4iG telekommunikációs kereskedelmi stratégiai irányainak, keretrendszerének meghatározása és kialakítása, valamint az új márka, a ONE bevezetése Magyarországon

– áll a közleményben.