Washington főhadiszállása volt az amerikai függetlenségi háborúban ott, ahol most eladó egy ház

A legzsúfoltabb városok - galéria New York Twenty Years After 9/11 Terrorist Attacks GettyImageRank1 Color Image accidents and disasters bestof topix Horizontal TERRORISM
JERSEY CITY, NEW JERSEY - SEPTEMBER 10: A view of Lower Manhattan from a Liberty Landing Ferry on the Hudson River on September 10, 2021 in Jersey City, NJ. Of the 2,977 victims of the September 11 attacks at the World Trade Center, the Pentagon and Flight 93, 749 were from New Jersey. Chip Somodevilla/Getty Images/AFP (Photo by CHIP SOMODEVILLA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
New York államban, a Hudson-folyó partján található egy frissen eladóvá vált ház, amely egy privát félszigeten fekszik. Az ingatlan tökéletes nyugalmat garantál, de az igazi különlegessége a páratlan kilátás.
Vágólapra másolva!

Manhattantől közel 2 órára, Newburgh kisvárosában található ez pazar kilátással rendelkező ingatlan, amely közvetlenül a Hudson-folyó partján, egy zárt, privát félszigeten fekszik. A 28 ezer lakosú kisváros egyébként arról híres, hogy ez volt George Washington főhadiszállása a függetlenségi háború idején.

Az ingatlan egy több mint félhektáros telken fekszik, és az 1964-ben épült kétszintes rezidenciát a jelenlegi tulajdonosok az elmúlt években felújították. A 303 négyzetméteres lakótérben három hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba található.

A képeken látható különleges berendezési tárgyak reklámokból származnak, a jelenlegi tulajdonosok ugyanis gyűjtik a szellemes reklámanyagokat. Az étkezőben így helyet kapott például egy neon fagylalttölcsér.

A hatalmas terasz és az ívelt kialakítású medence tökéletes kikapcsolódást biztosít. Közben pedig a lakók gyönyörködhetnek a pazar folyóparti kilátásban. A házat most 3,5 millió dollárért (kb. 1,22 milliárd forint) árulják.