Keszthely legkeresettebb helyén gyönyörű házba költözhet!

Különleges ingatlant kínálnak megvételre Keszthelyen
Különleges ingatlant kínálnak megvételre Keszthelyen
Vágólapra másolva!
Igaz, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia, de ritkán adódik alkalom arra, hogy két generáció is élhessen együtt egy ilyen épületben. A helyi ingatlanosok erre mondják, ennek a háznak aztán van története. Az sem kizárt, hogy ezek a falak két családot is el tudnak tartani.
Vágólapra másolva!

Különleges ingatlant kínálnak megvételre Keszthelyen Forrás: Ingatlanbazár

Keszthelyen közvetlenül a csodás Helikon park mellett, a Balaton-parttól, városi strandtól 500 méterre nagyon jó állapotú téglaépítésű családi ház eladó 726 nm-es telekkel.

Az ingatlan lakhatásra alkalmas 3 szobás, 1 fürdőszobás szuterénből, 4 szobás, 2 fürdőszobás alsó szintből, és 3 szobás 1 fürdőszobás tetőtérből áll.

Az alsó szint 3 méteres belmagasságával, nagy beltéri ajtóival polgári stílusú, fűtését a tulajdonosok 1 éves TOTYA márkájú vegyestüzelésű kazánról oldják meg, de van külön fali - gáz-cirkó kazán is.

A tetőtér 2014 -ben lett kialakítva, modern ,fiatalos egy külön rendszeren lévő fali-gáz -cirkó kazán biztostja a fűtést és a melegvizet, illetve található egy hűtő-fűtő klíma is.

A ház összes ablaka jó minőségű, műanyag nyílászáró, az emeleten fa tetőtéri ablakok vannak. Bramac cseréppel fedett, szigetelt tető.

Az épület folyamatosan gondozott, karbantartott, szerkezetileg kiváló állapotú!

5 Kw teljesítményű napelem rendszer is segíti az itt élőket a költséghatékony fenntartásban.

Jelenleg egy bejáratról közelíthető meg a két szint, folyamatban van az emelet külső bejáratának építése.

A teljesen elszeparált udvarban 2 garázs, műhely, 3 autóbeálló és egy kültéri terasz található.

Az ingatlan tehermentes, 2 tulajdonostól eladó.

Kiválóan alkalmas két generáció együttélésére, vagy egy család tágas és kényelmes otthonának, vagy akár elhelyezkedésének köszönhetően nyaraltatásra, bérbeadásra!

További eladó, kiadó lakásokért, házakért, keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.