Ilyen egy csillogó floridai luxusnyaraló

Ezek a világ legszebb tengerpartjai, South beach, Miami, USA
South beach, Miami, USA
Vágólapra másolva!
Tavaly talált új gazdára egy népszerű floridai kisváros luxusnyaralója. A tengerparti épületet az új tulajdonosok átalakították, aminek eredményeként a belső terek szinte elkápráztatják a vendégeket.
Vágólapra másolva!

A Palm Beach-i csillogástól távolabb fekszik Floridában Manalapan települése, ahol csupán néhány százan élnek, mégis rengeteg lenyűgöző ingatlan található a kisvárosban.

A település a múltban is vonzotta az illusztris lakókat. Egyebek mellett olyanoknak vettek házat a városban, mint Thomas „Loel" Guiness, a Guiness sörmárka örököse, vagy a szoftvermágnás Larry Ellison, aki tavaly 173 millió dollárt fizetett egy birtokért a településen – írja a Dirt.com.

Ugyancsak tavaly talált új gazdára ez a különlegesesen dekorált ház, amelyet a számos vállalkozást működtető Tracy Turco, és ingatlanfejlesztő férje vásárolt meg, több mint 6,6 millió dollárért (kb. 2,3 milliárd forint).

A Palm Beach-től 16 kilométerre fekvő, 390 négyzetméter lakóterületű ház egy vízparti telken fekszik, és bár eredetileg semleges színek uralták a kialakítását, az új tulajdonosok teljesen átalakították. A legfrissebb képek szerint a házaspár szinte pszichedelikus hatást ért el a belső terekben, ahogy különleges színpalettával dekorálták ki az ingatlant.

A négy hálószobával és ugyanennyi fürdőszobával rendelkező otthon 1967 körül épült, francia karibi stílusban. Az épület egyik különlegessége a nyolcszögletű előcsarnok, ám a szinte teljesen rágógumi-rózsaszín étkezőkonyha is látványos.

A telken található még egy háromállásos garázs, kőterasz, egy sötét fenekű úszómedence (három sarkában pálmafákkal), valamint egy privát vízparti rész, saját kikötővel.