Már esküvőket is lehet tartani a McDonald’s éttermeiben

Ayutthaya,thailand,-,March,7,,2018,:view,In,Porto,Go,Bangpa-in, through,symbol,donald,happy,sign,american,building
McDonald's gyorsétterem
Vágólapra másolva!
A gyerekek születésnapi zsúrjai után most az esküvőket is meghódítaná a McDonald's. A gyorsétterem-lánc Indonéziában állt első az első esküvői kínálatával.
Vágólapra másolva!

A McDonald's indonéziai közösségi oldala a napokban jelentette be, hogy esküvői menüvel áll elő. Az esküvői „Mekdi" csomag 100 csirkés szendvicset és 100 négy darabból álló csirkefalatkás McNuggets kiszerelést tartalmaz. A jelenleg még csak Jakartában elérhető menü nagyjából 230 amerikai dollárnak (kb. 80 ezer forint) megfelelő összegbe kerül.

A nagyobb létszámú esküvőkre várhatóan nagyobb rendelések is leadhatók majd a jövőben.

Az amerikai gyorsétterem-lánc azonban közölte, a menü megrendelése nem teszi lehetővé, hogy a párok egy McDonald's étteremben házasodjanak össze.

Nem ez az első eset, hogy McDonald's speciális esküvői élményt kínál. Még 2011-ben érkeztek hírek arról, hogy a vállalat több hongkongi éttermében is esküvői csomagokat kezdett árulni. Akkor 1300 dollárt kértek a komplex csomagért, melynek része volt például egy almás pitékből álló piramis, valamint olyan ajándékcsomagok, melyekben McDonald's játékokat helyeztek el.

Forrás: CNBC