Eladó egy hamisítatlan toszkán villa

firenze,olasz,ablak
Kilátás a dómból - illsztráció
Vágólapra másolva!
Már nemcsak az európai, de az amerikai vásárlók körében is egyre népszerűbbek az olaszországi ingatlanok. Ezért különösen érdekes lehet egy most eladó klasszikus toszkán villa, amely igazi álomotthon lehet a régió szerelmeseinek.
Vágólapra másolva!

A koronavírus-járvány kezdete óta Rómában, Milánóban és más olaszországi régióban is egyre több ingatlant értékesítenek amerikai és brit vásárlóknak. A dél-európai ország éghajlata ugyanis nagy számban csábítja magához azokat a tengerentúli vevőket is, akik számára a New York-i vagy San Franciscó-i árak elviselhetetlenül magasak.

A legnépszerűbb olaszországi város továbbra is Firenze, ahol számos, az 1500-as években épült palotát is találni. Ezekhez képest kifejezetten fiatalnak számít az a nemrég piacra került villa, amely a Firenze feletti dombokon található, és 1900-ban épült – írja a Dirt.com.

A háromemeletes ingatlant egy orosz műgyűjtő építtette, akinek a monogramját bele is vésték a ház vaskapujába. A belső teret később stílusosan modernizálták, és két teljesen független szintre osztották. Ez a megoldás előnyös lehet azok számára, akik az egyik szintet kiadnák.

A rezidencia három hálószobát és három fürdőszobát foglal magában, 350 négyzetméter lakóterületen. A kiemelkedő részletek közé tartozik a látványosan magas mennyezet, a márványpadló, a hatalmas ablakok, valamint a rózsafa szekrények és beépített bútorok.

A környező privát kert mellett az épületet egy magas torony koronázza meg, ahonnan csodás kilátás nyílik a régióra. A villát 3,2 millió dollárnak (kb. 1,1 milliárd forint) megfelelő összegért hirdették meg.