Jim Carrey hatalmasat engedett a házának árából

Jim Carrey Család Hollywood oltásellenes celebanyukái és apukái
Vágólapra másolva!
Jim Carrey nemrég dobta piacra a Los Angeles egyik előkelő negyedének szívében fekvő birtokát. A színész eredetileg 28,9 millió dollárért hirdette meg az ingatlant, azonban mára jelentősen csökkentette az árat.
Vágólapra másolva!

Jim Carrey a közelmúltban dobta piacra a Los Angeles-i Brentwoodban fekvő birtokát, 28,9 millió dollárért. Úgy tűnik azonban, hogy nem volt nagy kereslet az ingatlanra, ugyanis a színész mára 2,4 millió dollárt (kb. 828 millió forint) engedett az árból. Jelenleg tehát 26,5 millió dollárért (kb. 9,14 milliárd forint) lehet megvenni Carrey különleges otthonát – írja a Dirt.com.

Miként arról az Origo korábban beszámolt, a közel egyhektáros telken fekvő ingatlan egyik sajátossága, hogy a házat hatalmas sövények zárják el a külvilágtól. Jim Carrey egyébként az elmúlt 30 évben ebben az ingatlanban lakott.

Az „egyszintes farmházként" jellemzett otthon öt hálószobával és hat fürdőszobával rendelkezik, összesen 1180 négyzetméter lakóterületen.

A ház további különlegességei közé tartozik, hogy számos olyan műalkotás található benne, melyet maga Carrey alkotott. Emellett kialakítottak benne egy különleges, Art Deco stílusú mozitermet is.