Egyedülálló történettel rendelkezik ez az edinburghi lakóház

Edinburgh, skócia, cockburn street
Cockburn Street, Edinburgh
Vágólapra másolva!
Egy különleges lakóházat árulnak Edinburgh városközpontjának közelében. Az ingatlan egyedülálló történettel rendelkezik, mivel korábban iskolát működtettek benne.
Vágólapra másolva!

Egy különleges, négy hálószobás lakóház került piacra Edinburgh városközpontjától néhány kilométerre. A város Cammo negyedében található házat 795 ezer fontért (kb. 341 millió forint) árulják, és egyedülálló történettel rendelkezik – írja a The Sun.

A ház belső terei különösen tágasak, ami annak is köszönhető, hogy korábban iskolaépületként funkcionált. Az Old Lennie School House néven is ismert épület egy hatalmas irodahelyiséggel rendelkezik, a tágas nappali pedig étkezőként is használható.

A ház minden szobájának egyedi stílusa van, beleértve a berendezési tárgyakat és a színvilágot is. Az ingatlanhoz egy hatalmas garázs is tartozik, amely akár könyvtárnak vagy további irodának is átalakítható, de akár nappaliként is használható.

Az ingatlan mellé egy különálló földterületet is árulnak, amely külön tárgyalás során vásárolható meg a jelenlegi tulajdonostól. Ez a terület akár további épületekkel is bővíthető, azonban ehhez szükség van az építési engedélyek beszerzésére.