Ingyen ad fontos dolgokat a Coca-Cola

Coca-Cola reklám
Vágólapra másolva!
Négy témakört érintő adózási ismeretekkel bővíti ingyenesen elérhető online tananyagait a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. oktatási platformja - közölte az üdítőgyártó vállalat csütörtökön az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint az adószakértők által összeállított oktatási anyagban a felhasználók

megismerkedhetnek az adózási alapfogalmak mellett a magánszemélyek és vállalkozók adózásának főbb témaköreivel, valamint az online adózással.

Hozzátették: az új oktatási modulok és azok példái segítséget nyújthatnak akár az adóbevallás elkészítéséhez vagy saját vállalkozás elindításához.

Coca-Cola reklám Forrás: Coca-Cola

A Coca-Cola Magyarország oktatási platformja 2017 óta működik, hogy segítsen a 18-35 év közötti fiataloknak a munkaerőpiaci elhelyezkedésben. A honlapon regisztrált felhasználók ötezernél is több képzést végeztek el - ismertették.

A program oktatási felületén lévő tananyagok önismeretben, állásinterjúra való felkészülésben, önéletrajzírásban, közösségi média használatban, vállalkozásindításban, jogi és pénzügyi alapismeretekben segítenek a felhasználóknak - írták.

Az online tananyagok mellett személyes, kiscsoportos workshopok is elérhetők,

amelyeken szakképzett trénerek segítenek a résztvevőknek munkaerőpiaci készségeik fejlesztésében. A 18-35 év közötti nem dolgozó és nem is tanuló fiatalok mellett a workshopok elérhetők hátrányos helyzetű fiataloknak, kismamáknak, fiatal nőknek, kisgyermekes szülőknek, fiatal vállalkozóknak, fogyatékossággal élő fiataloknak és pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak - áll a közleményben.