Gusztustalan dolgot művelt egy szállodai vendég: nyers csirkéből készített vacsorát egy kávéfőzőben

Espresso machine at the White House coffee maker
View of an espresso machine donated by actor Tom Hanks at the correspondents room of the White House in Washington, US, 2 March 2017. According to long-time reporters at the White House, it is the third coffee machine donated by Hanks. Photo: Anne Walters/dpa
Vágólapra másolva!
Egy férfi a Twitteren megosztott képpel bizonyította, hogy pénzmegtakarítás céljából és előléptetési vágyból nyers csirkemellet főzött vajjal és fokhagymával egy szállodai kávéfőzőben, amivel azonban magára haragította a közösségi média felhasználóit - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

Az Alexander C néven ismert dolgozó a LinkedIn-en osztotta meg bejegyzését, amelyben

részletezte a receptjét és a módszerét is.

Ezt a posztot egy felhasználó felfedezte, és közzétette saját profilján ("elborult ötletként" aposztrofálva azt), ami aztán rengeteg reakciót és megosztást, és persze sok felháborodást eredményezett.

Az elhivatottan spórolós Alexander ezt írta posztjában: "A munkám miatt sokat vagyok úton, és nem szeretek méregdrága, puccos éttermekben pénzt kidobni, ezért úgy döntöttem, hogy a szállodai szobámban magam készítem el a vacsorámat, a kávéfőző pedig tökéletes segédeszköznek tűnt ehhez."

- tette még hozzá.

Egy felhasználó így fakadt ki a poszt láttán: "Eléggé biztos vagyok benne, hogy azért az összegért, amit ezekre a hozzávalókra költött, egyszerűen vehetett volna magának egy-két hot dogot, és az ételmérgezés esélyét 100 százalékról 50 százalékra csökkenthette volna."

A kép illusztráció Forrás: Pixabay

Mások egyszerűen csodabogárnak nevezték a trükkös szakácsot.

Ám a legmeglepőbb talán ez a hozzászólás volt: "Korábban egy kisebb szállodát vezettem, tapasztalatból mondom, hogy sokan próbálkoznak ezzel." Egy másik reakció pedig ez volt: "Egy barátom néhány éve egy olaszországi szállodában dolgozott. Éppen a fürdőszobát takarította, amikor észrevette, hogy a bidé belseje körül kéreg van. Mint kiderült ezt az adott szobában megszálló vendégek tésztakészítésre használták."

Cikkünk kiemelt képe illuszrráció.