Igazi kuriózum Richard Branson magánszigetének birtoka

Richard Branson, Moskito Island, moszkitó sziget, vendégház, luxus, szálloda, magánsziget, the village
Vágólapra másolva!
A Karib-tengeren található a Virgin Group-alapító milliárdos üzletember Richard Branson Moskito nevű magánszigete, amelyet 2007-ben vásárolt 10 millió fontért, ahol többek között egy rejtett DJ-pulttal kiegészített kétszintes, valamint egy üvegfenekű medence biztosítja az önfeledt szórakozást - írja a The Sun. 
Vágólapra másolva!

A szigeten található The Village nevet viselő birtokon összesen kilenc vendégszobát alakítottak ki. Ennek közvetlen szomszédságában három másik luxusotthon is felépült: a Branson birtok, az Oasis birtok és a The Point birtok.

A sziget legtávolabbi, nyugati csücskében fekvő 1682 négyzetméteres és 3,5 hektáros birtokról lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre

és Virgin Gordára, amely a harmadik legnagyobb és a második legnépesebb a Brit Virgin-szigetek közül.

Sir Richard Branson 2007-ben 10 millió fontért vásárolta meg a Necker-szigethez közeli Moskito szigetet, előbbi szintén az ő tulajdonában van.

A The Village birtok nyitva áll a turisták számára is, persze eléggé borsos áron: előszezonban éjszakánként 16.745 fontért maximum 18 vendég számára.

A birtokot a futurisztikus technológia és a különleges felszereltség különbözteti meg a többitől.

Ilyen például az a rejtett DJ-pult, amely a kétemeletes, végtelenített medence mellett található, valamint a teljesen jövőre elkészülő üvegfenekű pezsgőfürdő is. A The Village kilenc vendégszobájának mindegyike saját fürdőszobával, saját nappalival és tágas terasszal rendelkezik.

Az ingatlan dísze a Master lakosztály, amelyet egy 360 fokos, körbejárható terasz egészít ki.

A birtokot egyébként szórakoztató központnak tervezték,

amelyben a közösségi helyiségként funkcionáló bárból egy impozáns audio-szinkronizált, LED-es megvilágítású, a zene ütemére vibráló fénnyel ellátott csigalépcsőn lehet feljutni a tetőteraszra.

A The Village további szolgáltatásai közé tartozik egy teljesen felszerelt konditerem, hangszigetelt házimozi és egy organikus konyhakert is.

A Moskito sziget The Village birtoka Forrás: Virgin Limited Edition

A Moskito-sziget vendégei szabadon használhatják a közös szabadidős területeket, köztük a hatalmas teniszpályát, a vízi sportközpontot, a közös Beach House-ban található játék-, és mozitermet, valamint a magánstrandot is.

A birtokon egészen különleges gasztronómiai élményben lehet része a vendégeknek, számos étkezési helyszín és személyre szabott élmény közül választhatnak (ilyen például a piknik, a gyertyafényes vacsora, vagy akár egy pizzakészítő tanfolyam is).

A The Village vendégháza Forrás: Virgin Limited Edition

A The Virgin kivételes és rendkívül egyedi vendéglátási élményt nyújtunk a Karib-tengeren, amely túlmutat a hagyományos luxus birodalmán.