Moziszoba és iroda is jár egy Vince utcai lakáshoz Baranyában!

Vágólapra másolva!
Magyarországon általában véve kevés otthonban akad moziszoba. Hát még ilyen profi! A terasz szinte már csak hab a tortán... És akkor még szó sem esett az irodaként is használható lakrészről! Irány a pécsi, Vince utcai, Tettye lábánál kínált otthon! - ajánlja az Ingatlanbazár.
Vágólapra másolva!
A moziszoba a Vince utcai lakásban Forrás: ingatlanbazar.hu

"Pécsett a Tettye lábánál eladó egy, felújított, jelenleg irodaként funkcionáló ingatlanegyüttes! Az ingatlan 239 négyzetméteres (92+97+50 négyzetméter) és 3 helyrajzi számon (hrsz) található. Az épületet a modern, fiatalosan, egyedileg kialakított, tágas és világos terek jellemzik.

A kialakításnak köszönhetően adott egy 97 négyzetméteres rész, mely lakásnak kialakítható, ehhez kapcsolódik egy 50 négyzetméteres rész, mely irodaként funkcionálhat, illetve a 92 négyzetméteres különálló épület (jelenleg is irodaként van bérbeadva), mely pedig kiadható!

A pihenést a tágas udvar, a moziszoba (közösségi tér) valamint a terasz biztosítja! 2 gépkocsibeálló tartozik az ingatlanhoz! A kialakításának és a lokációnak köszönhetően, számos lehetőséget hordoz magában az ingatlan! [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!