Meghökkentő, ki lett a világ egyik legjobb légitársaságának reklámarca - videó

Emirates luxus
Emirates airline, based in Dubai, UAE, is the largest operator of the Airbus A380-800. They expect soon their 100th plane and have 45 more in order. First class in A380 are closed suites, in Business class there are flat bed seats and in economy standard reclining seat with 18 inch seat width and 32-34 inch seat pitch. Every seat is equipped with inflight power with various adapters and individual entertainment system IFE. There is free wifi internet and a cheap unlimited option. In all seat various meals and beverages are provided. In the upper classes like Business or First there is available a bar in the upper floor with a lobby and a first class shower suite. (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Szokatlan reklámfilmmel állt elő az Emirates légitársaság. A vállalat új reklámjának főszereplője ugyanis Gerry, a kanadai lúd, aki úgy dönt, kényelmesebb megoldást választ a repüléshez.
Vágólapra másolva!

Az Emirates korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt a reklámfilmjein, mint Jennifer Aniston vagy Chris Hemsworth,

azonban most meglepő újítással álltak elő.

Az új reklámjuk úgy indul, mint egy klasszikus természetfilm, amely a kanadai ludak életét mutatja be. Ahogy azonban az állatok többsége felszáll, egyikük (Gerry) úgy dönt, inkább kényelmesebb megoldást választ, és egy Emirates repülőgépen teszi meg az utat. A reklámszpot végén pedig elhangzik a „Ha már repülsz, repülhetsz jobban is" jelmondat.

Az AdAge beszámolójából kiderül, hogy

a reklámfilmet Ben Cronin, az Untold Studios rendezője és kreatívigazgatója készítette a csapatával.

A forgatáshoz 3D-nyomtatott és preparált lúdbábokat is használtak. Ezt követően alkották meg a CGI-ludakat a reklámhoz.

A videó szeptember végéig 25 országban lesz látható.