Új termékekkel rukkol elő az Amazon

IFA 2019 - Amazon Fire TV ECONOMY MEDIA INTERNET ELECTRONICS TELEVISION Online Media Streaming Box Fire TV Cube Marc Whitten 04 September 2019, Berlin: Marc Whitten, the manager responsible for Amazon Fire TV, will present the Amazon Fire TV Cube streamin
04 September 2019, Berlin: Marc Whitten, the manager responsible for Amazon Fire TV, will present the Amazon Fire TV Cube streaming box at the IFA technology trade fair in Berlin. Amazon wants to replace the TV remote control with voice commands. Photo: Zacharie Scheurer/dpa-tmn/dpa
Vágólapra másolva!
Az Amazon bejelentett számos új terméket, amelyeket az Alexa hangasszisztensével és a Fire TV szoftverrel láttak el. A tavaly bemutatott Fire TV Cube új verzóját a cég, míg számos másik terméket további gyártók készítették el – írja a CNBC.
Vágólapra másolva!

Az e-kereskedelmi óriás kibővíti partnerségét és a Fire TV szoftverrel kapcsolatban számos olyan vállalattal fog össze, amelyek Németországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban árulják majd a termékeket.

Illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Zacharie Scheurer

A Fire TV Cube új verziója kétszer gyorsabb teljesítményre képes, mint elődje,

amit tavaly júliusban mutattak be. A termék lehetővé teszi, hogy a tévét, és az ahhoz kapcsolódó elektronikai eszközöket hangvezérléssel irányítsa a vásárló. Hangvezérléssel lehet irányítani, hogy milyen műsor induljon el a tévén, lejjebb vagy feljebb vegye a hangerőt, vagy átkapcsoljon egy másik csatornára.

– nyilatkozta Sandeep Gupta, a Fire TV termékfejlesztési alelnöke.

Az új modell 119,99 dollárba (35 ezer forint) kerül

az USA-ban, és mostantól megvehető Németországban, az Egyesült Királyságban és Japánban is.

Amazon Fire Tv Cube Forrás: Amazon

Az Amazon számos olyan terméket jelentett be, amelyek használják a cég Fire TV, illetve Amazon Alexa szoftvereit.

Az Anker – amely a világ egyik vezető töltéstechnikai vállalata – legújabb Nebula hangtechnikai fejlesztése például már támogatja a Fire TV hangvezérelését.

Az Amazon partneri megállapodást kötött a Dixons Carphone telekommunikációs vállalattal, a MediaMarktSaturn saját márkájával, az IMTRON-nal, valamint a Grundig német elektronikai céggel is.