Lady Gaga sminktermékei az Amazonon lesznek csak kaphatók

24th Critics' Choice Awards
Lady Gaga aka Stefani Germanotta poses in the press room during the 24th Critics' Choice Awards at Barker Hangar Santa Monica airport on January 13, 2019 in Santa Monica, California. (Photo credit should read "FPA/Full Picture Agency via AFP")
Vágólapra másolva!
A 2011-ben Stefani Joanne Angelina Germanotta – művésznevén Lady Gaga – alapította Haus Laboratories korábban két parfümöt dobott a piacra, ám nemsokára már saját sminktermékeket is előállít, amelyek viszont csak az Amazonon lesznek elérhetőek – írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Ez lesz az első kozmetikai márka, amely az e-kereskedelmi óriáson debütál.

Lady Gaga Forrás: Full Picture Agency/FPA/Fpa

A megállapodás szerint a termékeket szeptembertől lehet majd megrendelni, elsőként kilenc országban, köztük az Egyesült Államokban, Japánban, és Németországban.

Az utóbbi években sok új sminkmárka szakított a hagyományos üzleti modellel,

és fizikai boltok, butikok helyett online felületen kezdték árulni termékeiket – például a Kylie Jenner tulajdonában lévő Kylie Cosmetics szépségipari vállalat is így indult.

Lady Gaga Forrás: Getty Images for THR/2019 John Shearer/John Shearer

Lady Gaga a The Business of Fashion kérdésére elmondta, azért választotta az Amazont, mert a többi vállalat azt akarta, hogy igazítsa elképzeléseit a cégek már meglévő arculatához.

– mondta az Oscar-díjas zeneszerző, hozzátéve, hogy az új márkájuk mindenkihez szól majd.