Bejelentés a dm-től, új szolgáltatás Tatán a kismamáknak

2019.06.12. 17:42

Tatán nyitotta meg kapuit a legújabb dm üzlet. Az eladótértben baba bisztróval, és pihenő sarokkal biztosítják, hogy minden korosztály számára kényelmes legyen a vásárlás.

Az üzlet a volt Tatai Atlétikai Club pályája helyén épült Interspar épületében nyitott meg - írja Origóhoz eljuttatott közleményében az áruházlánc.

A dm legújabb üzlete TatánForrás: Zsigmond Laszlo/Zsigmond Laszlo Laszlo.Zsigmond@Gmai

A mintegy 500 négyzetméteres eladótérben több mint 13 ezer terméket kínál a drogéria a szépség és egészségmegőrzés jegyében.

A baba termékeknél, ahol az anyukák több időt töltenek, játszósarok várja a gyerekeket. Itt került kialakításra a baba bisztró is, ahol a kismamák kényelmesen elláthatják gyermeküket.

A baba bisztrót először teszt jelleggel a dm Gyereknapon mutatták be hazánkban a nagyközönségnek, ahol pozitív volt a fogadtatása. Ez a szolgálatás Németországban és Ausztriában már sikerrel működik, a nemzetközi tapasztalatokat alapul véve most Magyarországon is bevezetésre került. Ez a második üzlet az országban, ahol ezt az új elemet beépítették.

A másik baba bisztróval rendelkező üzlet szintén a napokban nyitott Pécsett, a Pécs Plázában.

Baba termékekForrás: Zsigmond Laszlo/Zsigmond Laszlo Laszlo.Zsigmond@Gmai

A dm üzletek között egyedülállóan egy pihenő sarok is kialakításra került a dekorkozmetikai termékek és a férfi kozmetikai termékek előtt. 

A vállalat elköteleződött a környezettudatosság mellett, így többi üzletéhez hasonlóan, itt sem árusítanak műanyag szatyrokat. Az ünnepi alkalomból egyedi újrahasznosított műanyagból készült permanent bevásárlótáskát kapott minden vásárló. Ezzel az akcióval is szeretné az üzletlánc a vásárlóit a környezettudatosság irányába terelni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK: