A híres rapper Mark Zuckerbergnél kuncsorgott kölcsönért az interneten

2018.08.09. 12:04

Kanye West amerikai rapper, aki magát a történelem legnagyobb művészének tartja, lehet a következő milliárdos. Ez nagyban saját márkájának a Yeezy-nek köszönhető, amely már 2013 óta áll partneri kapcsolatban az Adidas-szal. A vállalat értékét jelenleg 1,5 milliárd dollárra becslik.

Kanye West, a 41 éves rapper és divatmogul az új albumának megjelenése alkalmából dobta piacra a legjújabb Yeezy termékeket, köztük pólókat és kapucnis pulóvereket. Az előbbit 65 dollárért, míg az utóbbit 145 dollárért kínálta. A kereslet akkora volt az új ruhák iránt, hogy az első fél órában 500 ezer dollár bevételt szerzett a vállalat.

Kim Kardashian, Kanye West felesége már előző héten az egyik amerikai beszélgetős műsorban lengette be, hogy férje hamarosan elérheti a milliárdos státuszt. Kardashian sem panaszkodhat, hiszen a reality sztár jelenleg nagyjából 300 millió dolláros vagyonnal rendelkezik.

Kanye West és Kim KardashianForrás: Getty Images

Kanye West szárnyalása alig két évvel azután történik, hogy a rapper pénzügyi válságban volt és elmondása szerint 53 millió dollárnyi adóságot halmozott fel akkoriban. A zenész 2016-ban twitteren keresztül kérte Mark Zuckerberg segítségét, aki állítólag 1 milliárd dollárt fektetett be Kanye ötleteibe. A Facebook vezére azonban ezt soha nem erősítette meg.

Kanye sógornője, Kylie Jenner az előző hónapban került fel a Forbes magazin címlapjára, miután ő lett a legfiatalabb milliárdos, 21 évesen.

A szókimondó előadóművész sok kritikát kapott az elmúlt években a divatvilágban. A legnagyobb botrány talán a Roosevelt Island-en tartott divatbemutatója után robbant ki, amely két óra késéssel kezdődött a nyári kánikulában és több modell is elájult vagy összeesett a melegtől. Néhány nappal később pedig egyik koncertjén bemutatott a közönségnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK