Egymilliárdból újult meg Dél-Pest legnagyobb plázája

Csepel Pláza
Csepel Pláza
Vágólapra másolva!
A Csepel pláza hatalmas átalakításokon ment át. A közel egy évig tartó munkálatok leglátványosabb eleme az újratervezett külső épülethomlokzat, de nagy hangsúlyt fektettek a korszerű és stílusos belsőépítészeti megoldások kialakítására is. 
Vágólapra másolva!

A Csepel Plaza három évvel ezelőtt indított fejlesztési programjának megfelelően a bevásárlóközpont folyamatos innovációval kívánja tovább javítani a vonzáskörzetben élő 100 ezer fős lakosság kereskedelmi ellátottságát, és tovább erősíteni a kereskedelmi ingatlanok piacán betöltött pozícióját.

Ennek megfelelően a menedzsment olyan bérlői mix kialakítására törekszik, amely a lakosság számára a termékek és szolgáltatások lehető legszélesebb palettáját teszi elérhetővé egyetlen kereskedelmi csomópontban. Ezt a szellemiséget kívánja erősíteni a bevásárlóközpont új szlogenje is: Veled vagyunk a mindennapokban.

Csepel Pláza Forrás: Katona Laszlo/Www.A1fotosudio.Hu

Kecskés Imre belsőépítész, a tervezét vezetője elmondta, hogy nagy megtiszteltetésnek tekinti, és örömmel fogadta el a felkérést a Csepel Plaza megújítását célzó komplex építészeti koncepció kidolgozásra. Hozzátette, hogy az új koncepció szellemében első körben a belső tereket, később a Plaza külsejét ujították meg. A projekt részét képezték a közös területek, az ételudvar és a pihenőterületek modernizálása, új dekorációs és tájékozódást segítő elemek kihelyezésére is.

Csepel Pláza Forrás: Katona Laszlo/Www.A1fotosudio.Hu

A fejlesztési koncepciónak megfelelően a Csepel Plazában az elmúlt három évben olyan nemzetközi márkák nyitottak üzletet mint az ALDI, CCC, H&M, KiK, Pepco, Rossmann, Tally Weijl de a nagy bérlők között található a Deichmann, J.Press, Libri, vagy a Sport Factory is.