A kormány folytatja a párbeszédet a kkv-kkal

Startup illusztráció
Vágólapra másolva!
Folytatódik a párbeszéd a kis- és középvállalkozásokkal. Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a Miniszterelnöki Kabinetiroda tagja Palkovics László miniszterrel egyeztetett a következő éveket érintő együttműködési lehetőségekről.
Vágólapra másolva!

A miniszterelnöki megbízott és a miniszter többek között a közlekedésfejlesztési kérdések kommunikációjáról, az informatikai hálózatok akadálymentesítéséről, az európai uniós források kiemelt jelentőségű hatékony felhasználásáról, valamint a nem európai uniós fejlesztési forrásokhoz kapcsolódó fejlesztéspolitikai javaslatokról tárgyalt - írja a Magyaridők.hu.

A továbbiakban szó esett még a kis- és középvállalkozások és a startup vállalkozások helyzetéről,

a Digitális Jólét program nyugdíjasoknak szóló pályázatairól és informatikai képzéséről, valamint az e-sport magyarországi jelenlétéről is.

A kormány külön odafigyel a startupokra Forrás: Shutterstock

Nyitrai Zsolt és Palkovics László arról is megállapodtak, hogy a kis- és középvállalkozásokkal kapcsolatosan a közeljövőben

felmérést indítanak, és több témában is kikérik az érintettek véleményét.

A jövőben rendszeres és szoros együttműködés várható a két tárca között, a társadalmi csoportok képviseletének bevonásával.

Cikkünk a Magyaridők.hu írása alapján készült.