Hat magyar tőzsdei cég mutatkozott be Párizsban

Duna House ingatlan
Vágólapra másolva!
Június 27-28-án a Budapesti Értéktőzsde és hat hazai kibocsátó is részt vett a rangos befektetői konferencián, a Spring Europe MidCap Event-en Párizsban. Az ANY Biztonsági Nyomda, a Duna House, a Konzum, az Opus, a Pannergy és a Waberer's is kétoldalú megbeszéléseket folytattak a rendezvényen jelenlévő közel 150 nyugat-európai, főként francia, német és benelux intézményi befektetővel.
Vágólapra másolva!

14 éve június végén, Párizsban rendezik meg az egyik legrangosabb, közepes tőkeértékű vállalatokról szóló nyugat-európai befektetői konferenciát, a Spring Europe MidCap Event-et. A Budapesti Értéktőzsde és több magyar kibocsátó a tavalyi év után ismét részt vett az eseményen, ráirányítva a figyelmet a hazai mid-capekre.

Az idei találkozót június 27-28-án rendezték, a magyar tőzsdei cégek közül

az ANY Biztonsági Nyomda, a Duna House, a Konzum, az Opus, a Pannergy és a Waberer's jelenlétével.

A Duna House is sikerrel mutatkozott be Párizsban Forrás: (C) Garai Antal Atom

Az eseményen közel 80 európai tőzsdéken jegyzett cég, illetve többek között a Deutsche Börse, a Bolsas y Mercados Españoles és a Varsói Értéktőzsde képviselői is részt vesznek. A résztvevő cégek tőzsdei kapitalizációja meghaladja a 31 milliárd eurót.

A vállalatok 150 nyugat-európai, főként francia és benelux intézményi befektetővel találkozhatnak több mint 800 találkozó keretében. Minden magyar vállalatot nagy befektetői érdeklődés övez, a konferencián több mint 30 kétoldalú megbeszélésre került sor a hazai cégekkel, de előadások és workshopok alkalmával is lehetőség nyílt a kapcsolatteremtésre.