Kis cégek is lehetnek felelős foglalkoztatók

MuVi, Aon Hewitt, munkahelyi videó, kampány, legjobb munkahely
Vágólapra másolva!
Kiderült, ki  lett az idén az Év Felelős Foglalkoztatója. A pályázat nyerteseit az OFA Nonprofit Kft. adta át. Tavaly 48, idén pedig már 76 pályázat érkezett be a felhívásra - mondta Karakó László, az OFA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. Ez is azt jelzi, hogy Magyarországon egyre több cég és intézmény felismeri, hogy a munkavállaló központi érték, és ezért a napi gyakorlatban tesznek.
Vágólapra másolva!

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017" az 1-től 50 főt foglalkoztató vállalkozások kategóriájában a Webstar Csoport Kft., az 51 és 500 fő közötti kategóriában az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt., az 500 fő feletti foglalkoztatók kategóriájában a BorsodChem Zrt., a közszféra szervezetei közül a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara képzési különdíjat ajánlott fel annak a cégnek, amelyik élen jár a képzés/szakképzés területén. A különdíj győztese a Linamar Hungary Zrt. lett.

Illusztráció Forrás: MUVI – Arkon

Az 1-től 50 főt foglalkoztató cégek pályázatai bebizonyították, hogy felelős foglalkoztatónak lenni nem feltétlenül pénz kérdése. A Mystic Nails Hungary Bt., olyan kreatív eszközökkel növeli munkatársai elkötelezettségét, amelyek bármely cég számára példaértékűek lehetnek. Ezért az OFA Nonprofit Kft. a „Legkreatívabb Felelős Foglalkoztató" címmel illette a céget.

Az 500 fő feletti foglalkoztatók között a zsűri egyedi külön elismerésre méltónak találta az Eurest Kft. munkáját. A legötletesebb belső karrier utat megteremtő Felelős Foglalkoztató" elismerést nyerte meg a cég.