Hálózatot is érdemes építeni

man network room business laptop computer internet technology server service rack isp tech connection information system industry center data hardware people professional digital tv television receiver security database suit tie solution backup fashion ma
11023435 - young engeneer business man with thin modern aluminium laptop in network server room
Vágólapra másolva!
Céget vezetni, az aktuális feladatokkal és partnerekkel foglalkozni, új kapcsolatokat építeni és a meglévőket ápolni sok időt vesz el egy vállalkozó idejéből. Utóbbi két tényező pedig rendkívül fontos, hiszen a legtöbb cég ma már ajánlások útján szerzi munkái nagy részét. Ezért is rendkívül népszerűek az üzleti találkozók, a vállalkozói konferenciák.
Vágólapra másolva!

A networking, vagyis kapcsolati hálózatépítés kiemelkedően fontos minden növekedni vágyó cég számára. Az október közepén megrendezendő Országos Networking Konferencián erre bizonyosan lesz lehetősége a nagyjából 600 vállalkozásnak, amelynek vezetője helyet kap a rendezvényen.

Hálózat, illusztráció Forrás: Origo

– mondta a rendezvényről Avidor András networking szakértő, a BNI® Magyarország igazgatója.

A hazai vállalkozók együtt tanulnak a networking leghatékonyabb eszközeiről. A meghívott hazai és nemzetközi előadók a hatékony vállalkozói gondolkodás és tudás témakörét kívánják körbejárni. A résztvevők a nap végére hasznos tippeket és a vállalkozások mindennapi életében hasznosítható gyakorlati tudást szerezhetnek.