Gazdagmami ismét keresi a legszuperebb női vállalkozókat

Vida Ági, Vida Ágnes, Gazdagmami,  gazdagmami.hu,
Vida Ágnes, a Gazdagmami.hu tulajdonosa
Vágólapra másolva!
Nőként, gyermeknevelés mellett, vagy akár 45 éves kor felett is lehet sikeres vállalkozást indítani. Vida Ágnes, a Gazdagmami.hu alapítója és ügyvezetője hetedik éve hirdeti meg az Év Anyavállalata pályázatot, április 12-ig nevezhetnek a vállalkozó nők.
Vágólapra másolva!

A vállalkozói létet sok édesanya azért választja, mert az alkalmazotti életformát nehezen tudják összeegyeztetni a gyermekneveléssel, vagy kisgyerekesként nem találnak megfelelő állást. Az Év Anyavállalatai igazi példaképek: a korábbi években díjazott nők bebizonyították, hogy nem kell választani karrier és család között, mert egy anya is lehet sikeres üzletasszony.

Nem csak anyák nevezhetnek

Három kategóriában lehet nevezni a díjra, a kezdő kategóriába az egy évnél fiatalabb, a haladóba az ennél idősebb vállalkozások pályázhatnak. Tavaly óta pedig egy harmadik kategória is létezik, ahová azok jelentkezését várják, akik 45 éves koruk után indították el vállalkozásukat.

Vida Ágnes, a Gazdagmami.hu tulajdonosa Fotó: Szabó Gábor - Origo

Tavaly majdnem 150 pályázó indult a díjért, közülük 19-en a 45 pluszos kategóriában. Vida Ágnes az Üzletrésznek elmondta, idén várhatóan még nagyobb lesz az érdeklődés, mivel a nevezés első három napján már 15 nő pályázott ebben a mezőnyben. Jelentkezni április 12. éjfélig lehet a verseny honlapján, 14-től pedig indul az első forduló, ahol

két héten keresztül a közönség szavazhat.

Az a 10 vállalkozás, amelyek a legtöbb szavazatot kapta, bejut a közönségszavazás második fordulójába, közülük egy nyertest hirdetnek majd. Emellett szakmai zsűri is véleményt mond, az ötlet, a kivitelezés és az üzleti modell alapján hirdetik majd ki kategóriánként a győzteseket.

Videón ismerhetik meg a nyerteseket

Újdonsággal idén is készül a gazdagmami: most először nem csak írott, hanem videós formában is megismerheti a világ a díjazott nőket és vállalkozásukat. A beszélgetés mellett a nyertesek hétköznapjaiba is bepillanthatnak a nézők. A győztesek listája május 10-én kerül fel a verseny honlapjára.