Ugyanazon a versenyen nyert bank, hatóság és drogéria

Vágólapra másolva!
Átadták a Magyar Üzleti Felelősség Díjat pénteken Budapesten; az idén a sikeresen pályázók a fenntartható nagyvállalat, Junior és Közös felelősség-közös ügyek kategóriában nyerhették el a védjegyhasználatot.
Vágólapra másolva!

Takács Júlia, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója közleményben kifejtette: "a Magyar Üzleti Felelősség Díj, másnéven a CSR Hungary Díj pályázat hasznos versengés a fenntartható, felelős, és így versenyképes magyar gazdaságért is.

A korábbi cégek, szervezetek már komplexebben, a mérhető felelősség szintjén kezdtek el gondolkodni a társadalmi felelősségvállalásról".

A díjazottak

Az önkéntes védjegyhasználati rendszerben résztvevők több szintű ellenőrzéssel, a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával pozicionálják magukat a piacon, az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, hozzájárulva a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez Magyarországon.
A CSR Hungary Díjat a fenntartható nagyvállalat kategóriában a Budapest Bank Zrt. és a Lexmark ITH Kft., a Junior kategóriában a Henkel Magyarország Kft. nyerte el.

A Közös felelősség-közös ügyek kategóriában nyert:

  • All You can Move SportPass - a munkavállalók egészséges életmódra való tanítása programért,
  • Budapest Bank Zrt. - a pénzügyi kultúra fejlesztéséért,
  • dm Kft. - a Mosolygó fogacskák programért,
  • Magyar Telekom Nyrt. - a Telekom Okos Digitális Programért a Digitális Tudásakadémia partnerségével,
  • Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság - a fiatalok körében végzett biztonságos és tudatos internethasználat elsajátítását célzó oktatási tevékenységért,
  • Velux Magyarország Kft. - a biztonsági kíválósági programért,
  • Vodafone Magyarország Zrt. - a tudástár a beszéd-és mozgásképtelen gyermekek és fiatalok rehabilitációjában programért.