Vágólapra másolva!
Milyen lesz az ideális iskola 2025-ben? Hogyan alakul technológia és vallás viszonya? Nagy gondolkodók vitáznak a jövő legégetőbb kérdéseiről június 4-e és 6-a között a Brain Bar Budapest fesztiválon. A világ egyik legismertebb történésze hologramként jelenik meg a színpadon.
Vágólapra másolva!

Miért nincs európai Szilícium-völgy?

A Brain Bar Budapest fesztiválon élvonalbeli gondolkodók olyan témákban folytatnak nyilvános vitát a Design Terminal és az Akvárium klub helyiségeiben, mint a nagyvárosok, a vállalkozások, a tanulás, az egészség és az innováció jövőjét meghatározó trendek és dilemmák. Miért nincs európai Szilícium-völgy? Milyen lesz az ideális iskola 2025-ben? Applikációkban vagy orvosokban bízunk majd jobban? Hogyan alakul technológia és vallás viszonya? A cél a legkülönbözőbb nézetek szembesítése, a jövő legégetőbb kérdéseinek megvitatása.

Holografikus előadó a színpadon

Ötven külföldi előadó érkezik a Brain Bar Budapestre. A fesztivál igazi különlegessége, hogy Niall Ferguson, a világ talán legismertebb ma élő történésze holografikus formában jelenik meg a színpadon, hogy a válságok természetéről és a nyugati civilizáció jövőjéről tartson előadást. A fesztivál vendégei lesznek még a kreatív gazdaság talán legismertebb teoretikusa, Richard Florida, a világ 30 legbefolyásosabb vállalkozója közé választott Daniel Epstein, és a Stanford Egyetem viselkedéskutató professzora, Philip Zimbardo.

A fesztivál programját zenei produkciók színesítik. A részletes programról és a jegyvásárlási lehetőségekről bővebb információt az esemény honlapján találnak az érdeklődők. A fesztivál alapítói ingyenes belépést biztosítanak a pedagógusoknak és diákoknak korlátozott számban, az OTP Bank támogatásával.