A Quaestor-károsult, aki Orbánban hisz

orbán Viktor karácsony
Vágólapra másolva!
Egy Facebook-posztban próbálja nyugtatni sorstársait egy Quaestor-károsult. Őt bizakodással töltötte el Orbán Viktor kiállása és neki ennyi elég is ennyi, hogy hinni tudjon a megoldásban. Akármi is lesz az.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön megjelent cikkünkben azt latolgattuk, hogy honnan lehet meg a Quaestor-kötvényesek pénze. Elég lesz-e a cég vagyona, amiből az ügyészség szerint 160 milliárd forint megvan. Vagy a felelősök, Tarsoly Csaba magánvagyonából kerítenek elő valamennyit, amivel ki lehet fizetni a porul járt embereket. A felügyelet szerint viszont a Bevának, vagyis a tisztességesen működő brókereknek kellene fizetnie. A Facebookon talált poszt szerint azonban leginkább a politikában bíznak az emberek és Orbán Viktorban.

Orbán Viktor karácsonykor posztolta ezt a képet Forrás: Facebook

Régen posztoltam. Tudom. Nagyon sok magánéleti feladatom volt, így csak háttérből figyeltem a csoportot. Érzem, látom, hogy nagyon sokan el vagytok keseredve és tenni szeretnétek az ügyért. Higgyétek el én ugyanúgy elveszítettem minden megtakarításom, mint ti.

Olvasom, hogy néhány médium szerint "spekulánsok" vagyunk és esetleg jobban odafigyelhettünk volna? Jobban odafigyelhettünk volna. Tudom. De spekulánsok nem vagyunk. Tájékozottnak mondom magam, mégsem emlékszem arra, hogy 2014-ben vagy esetleg 2013-ban lett volna bármilyen mértékadó véleményformáló médium, aki felhívta volna a figyelmet a Quaestor-ra és a kocázatokra. Egy olyan piacon vállaltunk szerintem kockázatot, amit az állam felügyelt. Történhettek törvényi változtatások (MNB felügyleti szervre vonatkozóan) 2008, 2009-ben. Lehetett volna többször ellenőrizni. Lehetett volna.

Minimum 32000 család remeg a jövőjéért. Anyák, apák, nagymamák, nagypapák, fiuk és lányok éjszakái álmatlanok. Érzem és látom a posztokból, kommentekből.

Ám tegnap, ahogy a miniszterelnök igenis kiállt értünk, kisbefektetőért, hiszem, hogy lesz megoldás. Hiszem, hogy az emberi sorsok rendeződni fognak. Bízom abban, hogy segítenek megoldani a mostani nehéz helyzetünkre. Hogy ennek milyen folyamata lesz? Nem tudom megmondani, de hiszem, hogy erre is választ fogunk kapni nemsokára. Hogy több lépcsős lesz a kártalanítás? Elképzelhető. De ez is csak azt jelenti számomra, hogy a megoldáshoz vezető úton dolgozik a kormányzat bárki bármit is mond! A megmozdulásról továbbra is más véleményem, ami az én sajátom. A tetteiért, kijelentéseiért itt is és máshol is mindenkinek vállalnia kell a jogi felelősséget ha átlép egy képzeletbeli határt. És még valami. NE BÁNTSÁTOK EGYMÁST. Legyetek békések, nyugodtan, megértőek, pláne egymással, tagokkal szemben és igyekezzetek politikamentesek maradni.


Békés, nyugodt,jó éjt kívánok mindenkinek.