Még 60 millió forintot ad a kormány hűtőgépcserére

Varga Mihály új hűtői sem hoztak fordulatot, hűtőgép, reklám az ötvenes évekből
Vágólapra másolva!
Kitolják a pályázati határidőt is.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 2014 szeptemberében hirdette meg a háztartási nagygépek cseréjét támogató pályázatát. A tárca most több mint 60 millió forinttal növeli meg az Otthon Melege Program keretében megnyitott konstrukció keretösszegét. A minisztérium módosítja a pályázatok benyújtásának határidejét is, áll az NFM közleményében. A pályázatok az új határidő szerint 2015. február 15-ig, vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be

Csak elektronikus úton

A pályázatokat csak elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül lehet beadni. A pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük a www.magyarorszag.hu oldalon, állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket a pályázathoz elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal kell igazolniuk. A program nyertesei vissza nem térítendő állami támogatással, csökkentett vételáron vehetnek új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztógépeket. Egy háztartás 25-35 ezer forint támogatást nyerhet el.

Ügyfélkapus regisztráció kell hozzá Forrás: Wikipedia

17 ezer pályázat

A hűtő- és fagyasztócsere programra december 15-ig összesen 17 540 pályázat érkezett, közel 535 millió forintnyi támogatási igénnyel, ami az eredetileg meghatározott keretösszeg több mint 85 százaléka.