A General Motorsban lát fantáziát a guru

Vágólapra másolva!
Remek befektetési lehetőségnek tartja a General Motors a Hayman Capital Management vezetője, Kyle Bass, aki ezért már be is vásárolt az autógyártó részvényeiből - tájékoztatott a Bloomberg. 
Vágólapra másolva!
  • Jelentős részesedést szerzett a General Motorsban a Hayman Capital Management, azonban arról nem érkezett hír, hogy pontosan hány százalékot vett a hedge fund az autógyártóban. Csupán annyit lehet tudni, hogy a GM egyik legnagyobb tulajdonosává vált a Hayman a tranzakció után.
  • Kyle Bass, a hedge fund vezetője szerint a GM rendkívül kedvező kockázat/hozam arányú befektetésnek tűnik a nagy kapitalizációjú cégek között. A szakember szerint az autógyártó részvényei alulértékeltek, és a következő 1-1,5 évben 40 százalékot is drágulhatnak.
  • Elsősorban az hajthatja új magasságokig a General Motors árfolyamát, hogy az amerikai állam a közeljövőben értékesítheti 31,1 millió darabos GM-részvénypakkját.
  • Ezen túl az autógyártó kedvező piaci pozícióval, erős fundamentumokkal rendelkezik, és tovább fejleszti működésének hatékonyságát, és autókínálatát.

A hírekre erősödni kezdtek a General Motors részvényei, melyek már 3 százalékos pluszban mozognak.

General Motors árfolyama (NYSE) Forrás: [Bloomberg, Investor.hu]

Hallgassa meg befektetési klubunkon, mibe fektetnek a profik év végén!

Időpont: 2013. december 16., 17:30

A rendezvény INGYENES